Mobile Verdner

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Århus Gymnasium fortæller om skolens besøg af Globale Gymnasiers huskunstner (fra aarhustech.dk)

Når globale gymnasieelever tænker ud af boksen.

Fra det nye års begyndelse har elever fra bl.a. 2.K på Aarhus Gymnasium, som led i deres deltagelse i det globale gymnasiesamarbejde, arbejdet over flere dage i en workshop med kunstneren Asmund Havsteen Mikkelsen.

Fra Berlin til Århus

Kunstner Asmund Havsteen Mikkelsen, der til daglig bor i Berlin, er specialiseret inden for bl.a. arkitektoniske landskaber og modernistiske udtryksformer. I workshoppen med klassen har han arbejdet med det faktum, at studie- og ungdomsboliger generelt har for trange kår. I denne sammenhæng har elevernes opgave været at arbejde med begrebet rum, synlighed og ikke mindst kommunikation af denne problemstilling til omverdenen.

Udover dette tema har det også været arbejdet med begreber som overvågningssamfund, skrald, kvinden som objekt, seksuel orientering og afstressning., der har været i fokus.

Skru op for volumen

Som led i workshoppen har klassen arbejdet med den traditionelle HTX tilgang i arbejdsprocessen, dvs. med idégenerering, projektrealisering, dokumentation, kommunikation til omverden, søgning af eventuelle, egnede sponsorater og udfærdigelse af pressemeddelelser. Alt sammen under kyndig vejledning af Asmund Havsteen Mikkelsen.

Installation og happening

Hensigten med projektet er at gøre den brede befolkning opmærksom på en given problemstilling, og grupperne skal så opstille de mobile genstande, de fremstiller, i offentlige eller semi-offentlige rum. Det mobile består i, at de skal sætte deres mobile genstande op, udføre deres statement, dokumentere det og pakke sammen igen.[/vc_column_text][vc_toggle title=”Pressemeddelelser for elevernes udstillinger” open=”false”]Volume
Pixel
Sex
I See You
Populution
Perfect in a box
Oasen[/vc_toggle][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1561″ alignment=”right” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”large”][vc_single_image image=”1572″ alignment=”right” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top