Elever: Det fik vi ud af Elevcampen

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]På sidstedagen for Elevcampen 2014 fortalte fire deltagere, hvad de havde fået ud af at være med.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1082″ border_color=”grey” img_link_target=”_self”][vc_column_text]Frida Skovlund, 2.m – Svendborg Gymnasium

Hvad er det vigtigste, du har lært på Elevcampen?
Jeg har helt sikkert fået mere viden om Globale Gymnasier – og fået skabt en god kontakt mellem elevgrupperne på de forskellige gymnasier. Det betyder, at vi kan samarbejde på tværs af gymnasierne i fremtiden og måske lave fremtidige projekter sammen.

Hvad får du ud af at være med i Elevgruppen?
Jeg får større indsigt i globale problemstillinger og en form for indflydelse. Og hvis man så er interesseret i globale forhold så er det jo helt vildt spændende og faktisk en gevinst i sig selv at være med.[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][vc_single_image image=”1083″ border_color=”grey” img_link_target=”_self”][vc_column_text]Jonas Glad, 2.r – Aarhus Gymnasium

Hvad er det vigtigste, du har lært på Elevcampen?
Det er helt klart brainstormmetoden – at man bare skal blive ved med at fyre idéer ned og ikke stoppe. Jeg synes også, at koordinatsystemet, hvor man kan finde ud af, hvor realiserbar en idé er i forhold til den gennemslagskraft, er et godt redskab, som jeg helt klart vil bruge i andre sammenhænge.

Hvad får du ud af at være med i Elevgruppen?
Jeg er faktisk med på et Wildcard. Jeg sidder i Elevrådet og er egentlig ikke med i GG’s elevgruppe – men nu tænker jeg i hvert fald, at jeg skal være med.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1085″ border_color=”grey” img_link_target=”_self”][vc_column_text]Rikke Berg Larsen, 1.j – Ikast-Brande Gymnasium

Hvad er det vigtigste, du har lært på Elevcampen?
Jeg har lært en masse om processer i forhold til at kunne føre projekter ud i livet. Så har jeg fået viden om GG og om, hvad vores mål egentlig er. Og så er der faktisk også påstået en masse venskaber både på tværs af gymnasierne og et større sammenhold i de enkelte elevgrupper.

Hvad får du ud af at være med i Elevgruppen?
Nu er jeg jo helt ny, men jeg håber at få en masse gode oplevelser ud af Globale Gymnasier. Og hvis man som jeg gerne vil ud i verden, giver det rigtig meget mening at være med.[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][vc_single_image image=”1084″ border_color=”grey” img_link_target=”_self”][vc_column_text]Layal Sarhan, 1.f – Ørestad Gymnasium

Hvad er det vigtigste, du har lært på Elevcampen?
At vi kan arbejde på tværs af gymnasierne. At vi er forskellige mennesker med forskellige idéer, som vi kan udveksle og dele med hinanden.
Og så har Elevcampen været en oplevelse for sig.

Hvad får du ud af at være med i Elevgruppen?
Jeg synes, jeg får et større perspektiv på verden og en følelse af, at jeg kan gøre en forskel. Det er lidt ligesom det, Mandela sagde: At hvis du vil ændre noget, må du begynde med dig selv.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top