Seneste nyt fra Min verden – Vores fremtid

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 Den 1. marts blev den 2. workshop på meningsdannerkurset Min Verden – Vores Fremtid afholdt på Langkaer Gymnasium og HF.
De deltagende elever kom fra hele landet, og var samlet fra morgen til aften til en intens dag med fokus på nye inputs – og outputs – om skriftlighed og meningsdannelse.
 Næste skridt i forløbet er, at eleverne får omformet de blogs de tidligere har skrevet til debatindlæg, som kan sendes ud til lokalaviser og dagblade – hvilket nogle enkelte  af eleverne allerede har gjort. Meningsdannerne er også begyndt på at udforme deres oplysningsprojekter, der skal sættes i værk på gymnasierne og i deres egen by.
I kan få en smagsprøve på deres indlæg her:
Debatindlæg: Hvordan bliver DK et inkluderende samfund, relateret til verdensmål 16 og aktuelt i DK: “Tør du tage i moske?”
– Blogindlæg: Sundhed i DK vs. I udviklingslande: “Sundhed er mere end hyped rawfood og dyr fitness”
– Blogindlæg: En opfordring til at tænke kritisk omkring frivilligt arbejde i udviklingslande: “The first principle of aid”
– Videoindlæg: Ligestilling i DK og i resten af verden. Koblet til FN’s verdensmål nummer 5: “Vidne til sexisme, tag ansvar!”

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2881″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”large”][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top