Rejs ud!

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Rejs ud! Abroad med Rosborg Gymnasium & HF

Mange af de globale gymnasier har i løbet af det seneste år afholdt Abroad, hvor eleverne har kunnet få inspiration til, hvordan de skal bruge deres sabbatår. På Rosborg har eleverne prøvet sig med et nyt Abroad-koncept. I stedet for at blive inspireret til sabbatår, kunne eleverne høre om fordele, ulemper og genveje til at studere i udlandet.

Repræsentanter fra DSA (Danish Students Abroad), NSAC (Nordic Study Abroad Community) og Project Access gav de interesserede elever en spændende eftermiddag og masser af inspiration til at kombinere rejse og studier. Alle oplægsholdere havde selv erfaringer med at læse i udlandet.

Eleverne ville også gerne have haft gamle elever eller lærere, der havde studeret i udlandet, til at fortælle om deres erfaringer med udlandsophold. Den ide fik de dog for sent til at kunne nå at invitere nogen, men måske andre kan bruge ideen. Eleverne deler gerne deres erfaringer, hvis nogen ønsker dem. De kan kontaktes gennem deres lærerrepræsentant Søren Lohse-Hansen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4935″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top