Seneste nyt fra Min verden – Vores fremtid

Den 1. marts blev den 2. workshop pĂ„ meningsdannerkurset Min Verden – Vores Fremtid afholdt pĂ„ Langkaer Gymnasium og HF.
De deltagende elever kom fra hele landet, og var samlet fra morgen til aften til en intens dag med fokus pĂ„ nye inputs – og outputs – om skriftlighed og meningsdannelse.
 NĂŠste skridt i forlĂžbet er, at eleverne fĂ„r omformet de blogs de tidligere har skrevet til debatindlĂŠg, som kan sendes ud til lokalaviser og dagblade – hvilket nogle enkelte  af eleverne allerede har gjort. Meningsdannerne er ogsĂ„ begyndt pĂ„ at udforme deres oplysningsprojekter, der skal sĂŠttes i vĂŠrk pĂ„ gymnasierne og i deres egen by.
I kan fÄ en smagsprÞve pÄ deres indlÊg her:
DebatindlĂŠg: Hvordan bliver DK et inkluderende samfund, relateret til verdensmĂ„l 16 og aktuelt i DK: “TĂžr du tage i moske?”
– BlogindlĂŠg: Sundhed i DK vs. I udviklingslande: “Sundhed er mere end hyped rawfood og dyr fitness”
– BlogindlĂŠg: En opfordring til at tĂŠnke kritisk omkring frivilligt arbejde i udviklingslande: “The first principle of aid”
– VideoindlĂŠg: Ligestilling i DK og i resten af verden. Koblet til FN’s verdensmĂ„l nummer 5: “Vidne til sexisme, tag ansvar!”

Andre indlæg i kategorien: Projekter