Opstart af Min Verden – Vores Fremtid

Snefnuggene hvirvlede i luften lørdag formiddag d.23 januar, da elever fra 12 af Globale Gymnasiers 14 medlemsskoler dukkede op til første dag i meningsdannerforløbet Min Verden – Vores Fremtid. Forløbet er en del af projektet ‘ Sæt verdensmĂĄlene pĂĄ skoleskemaet’, som Globale Gymnasier kører sammen med Mellemfolkeligt Samvirke (MS) og UNDP – FN’s udviklingsprogram.

Forløbet har som formĂĄl at styrke de unges  viden og stemmer i debatten om FN’s nye verdensmĂĄl for bæredygtig udvikling. 31 forventningsfulde unge samledes derfor pĂĄ Global Platform i København, til en weekend pakket med oplæg, workshops og øvelser. Disse første to dage blev der fokuseret pĂĄ historiefortælling, og eleverne lærte ogsĂĄ lidt teori omkring, hvordan man skriver et godt blogindlæg. Resultatet af denne weekends hĂĄrde arbejde kan findes pĂĄ forløbets blog www.minverdenvoresfremtid.dk.

Næste møde for deltagerne i Min Verden – Vores Fremtid er d.1 marts pĂĄ Langkaer Gymnasium og HF i Tilst udenfor Aarhus, hvor skal eleverne arbejde med læserbreve. Følg gerne deres udvikling via bloggen i mellemtiden!