Naturvidenskab, innovation og globalt medborgerskab

Gennem oplæg og workshops sigter dette kompetenceudviklingsforløb mod at inspirere deltagerne og understøtte dem i at udvikle deres egen undervisningspraksis.

Kurset henvender sig til gymnasielærere i de naturvidenskabelige fag og stiler mod at udvikle tværfaglig undervisning, som tænder eleverne og styrker deres innovative kompetencer og deres forståelse af sig selv som verdensborgere.

Datoer:

8 marts 2016, 10.00 – 21.00, Aarhus Universitet
9 marts 2016, 09.00 – 16.00, Aarhus Universitet
19 april 2016, 10.00 – 16-00, Aarhus Gymnasium

Pris: 5000 kr. (Overnatning er ikke inkluderet)

Download og læs mere  i denne flyer

Centrale spørgsmål kurset kigger på:

– Hvordan styres innovativ undervisning med globalt perspektiv?
– Hvad indebærer den nye lærerrolle, hvor læreren ogsĂĄ er lærende og ofte optræder mere som konsulent end ekspert?
– Hvordan udnyttes eksperimentet i den innovative proces?
– Hvilke succeskriterier kan opstilles for, hvornĂĄr eleverne har været innovative?

Tilmelding: Deltagerne skal bestå af minimum to naturvidenskabelige lærere fra samme skole (gerne med overlappende fag).

Deadline: 29 januar, 2016

Spørgsmål: Skriv til Kirsten Bjødstrup Jensen på: kirsten@globalegymnasier.dk